dimecres, 2 d’octubre del 2013

INFANTS SALVATGES


Un cop visualitzat el documental dels "infants salvatges" a classe de psicologia, ens cal donar respostes a les preguntes per part del professor i aclariri la nostre opinió personal.

1) El visionat d'aquest documental és com a poc, curiós. A més a més, interessant per introduir-nos en la psicologia humana, l'adaptació al medi, la capacitat d'autosuperació i la dificultat d'aprenetatge.
Per altra banda, també és trist per la tragèdia que suposa la possibilitat de fer l'experiment per als subjectes de l'estudi.


2. a) - Identificar, com a mestres, els problemes que puguin tenir els nostres alumnes, tant dintre com fora de l'àmbit escolar.
- La capacitat de resiliència és limitada, hem de tenir en compte passades etapes crítiques les capacitats es veuen menguades.

b) - Sí, ja que actualment ens trobem en un model en el que l'escola és inclusiva i heterogenia. Per tant, el mestre acostuma a actuar tenint en compte la diversitat innata dels nens a l'aula.

c) - La diversitat entre els alumnes tant física com intel·lectual fa que els mestres es plantegin més el rol de l'herència genètica.


3. Conclusions:

· La importància que hi ha entre herència i ambient de l'infant i l'entorn en que conviu.
· Gràcies a l'experiment es va avançar molt en psicologia evolutiva.
· El nen és moldejable, sensible i extremadament vulnerable a l'entorn en edats infantils. 


Infants Salvatges.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada